Podfredag, Applesug, tråkslingan och nytt pass idag

 
Sliter som skräcken när jag sitter här och vräker mig
Tja!
Såg till min glädje när jag startade podcast-appen imorse att Alex & Sigge släppt ett nytt avsnitt och ni vet ju vad det innebär?! FREEEEDAG! Äntligen. Jag behöver ledighet. 
Av någon outgrundlig anledning så har jag fått ett sjukt ha-begär på en Apple Watch, series 2. Ingen aning om varför?! Vet inte ens vad jag ska ha den till. Men det var väldigt längesedan jag köpte något roligt. Kan ni få mig på bättre tankar här tack?! Jag är ju även sugen på en ny Mac-dator och även en Apple-TV. Men det är ingen panik där. Jag gillar teknikprylar och främst de från Apple. Jag är i alla fall glad att jag (för tillfället?) har tröttnat på TV-spel, mitt Playstation 3 har inte startats på bra länge, det är ju skönt. Men jag har ju inte heller haft tid att göra annat än att jobba och jaga timmar. Måste försöka bli bättre på att ta mig tid till annat..
Idag ska jag upp till den där slingan på Lugnet igen. Det var ju så roligt igår! Har suttit och funderat ut ett lite annorlunda stakintervallpass som jag tänkte testa idag, blir spännande. Får sen se hur jag gör imorgon med träningen, det är fan inte det minsta upplyftande att snurra på slingan bland alla hetsiga och tävlande jävlar. Skulle kunna springa faktiskt, bara det är någorlunda isfritt i skogen. Men det är faktiskt väldigt bra grepp i mina inov 8 x-talon 212!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here