Reflektioner från helgen.

Hallå.
Sitter nu i bussen på väg hem från Idre och Idre Fjäll. Efter en helg jag så fort som möjligt vill glömma, med tanke på resultaten. Men det var första helgen på över en månad med riktigt bra träning, och det är just det jag får ta med mig till kommande tävlingar.
Dagens tävling då? Med tanke på att det var säsongspremiär och att bröstbenet samt musklerna inte jobbat så här hårt på ett bra tag så får jag vara nöjd. Snabb sammanfattning av loppet: Jag gick ut i ett för mig kontrollerat tempo, tappade farten efter ett varv och kunde öka på sista varvet. Jag körde med pulsklocka och kan konstatera att jag var sliten i kropp och muskler, då jag som jag tidigare skrev bara kom upp i 190 i puls. Vanligtvis på tävlingar brukar snittpulsen ligga över 190.
Idag som igår så känns det som att lungorna vid varje inandning sitter på utsidan kroppen. Jag hostar och det bränns, precis som det ska vara med andra ord.
Tävlingsdata:

15 km,
42.38 min,
182 medelpuls,
190 maxpuls,
295 höjdmeter,
869 kilokalorier.
Nu ska jag försöka sova i bussen och hoppas på att komma hem i lagom tid. Hem till ett regntungt Falun, kul det!
https://adamsteen.se/
Previous articleTopp-tre
Next articleJag blir vansinnig!

Related Articles

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

ICA-loppet 2024

God kväll! Idag har jag, precis som 2018, 2022 och 2023 deltagit i den lilla löptävlingen ICA-loppet här vid vår sommarstuga i Dala-Floda. Jag lyckades vinna...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here