Reflektioner från helgen.

Hallå.
Sitter nu i bussen på väg hem från Idre och Idre Fjäll. Efter en helg jag så fort som möjligt vill glömma, med tanke på resultaten. Men det var första helgen på över en månad med riktigt bra träning, och det är just det jag får ta med mig till kommande tävlingar.
Dagens tävling då? Med tanke på att det var säsongspremiär och att bröstbenet samt musklerna inte jobbat så här hårt på ett bra tag så får jag vara nöjd. Snabb sammanfattning av loppet: Jag gick ut i ett för mig kontrollerat tempo, tappade farten efter ett varv och kunde öka på sista varvet. Jag körde med pulsklocka och kan konstatera att jag var sliten i kropp och muskler, då jag som jag tidigare skrev bara kom upp i 190 i puls. Vanligtvis på tävlingar brukar snittpulsen ligga över 190.
Idag som igår så känns det som att lungorna vid varje inandning sitter på utsidan kroppen. Jag hostar och det bränns, precis som det ska vara med andra ord.
Tävlingsdata:

15 km,
42.38 min,
182 medelpuls,
190 maxpuls,
295 höjdmeter,
869 kilokalorier.
Nu ska jag försöka sova i bussen och hoppas på att komma hem i lagom tid. Hem till ett regntungt Falun, kul det!
https://adamsteen.se/
Previous articleTopp-tre
Next articleJag blir vansinnig!

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here