Jag blir vansinnig!

Äntligen hemma från helgens strapatser. Nu ville jag ta det lugnt, åka för att handla och sedan sitta vid datorn för att bara ta det lugnt. Tror ni att det funkar bra? Nej då! Först och främst; ni som känner mig vet att jag har en gammal jävla runkbil! Bilen jag har är en Golf II GTI 16V från 1984 (se bilden nedan. Skratta inte!) och den tycker INTE om att starta då det är kallt och den inte får ha motorvärmare. Döm om min förvåning då den startar direkt idag, trots att den stått hos mina föräldrar hela helgen utan motorvärmare. Så långt allt väl. När jag sedan kört hem bilen till mig, gått in med väskan, packat upp den och femton minuter senare ska ut till den varmkörda bilen för att dels handla lite mat men också för att åka till en kompis som fyller år, så startar inte fanskapet. Startmotorn och batteriet är pigga som en Adam Steen i högform på en klassisk 10 km-bana. Men ändock så vill inte bilen starta. Jag sätter i motor- och kupévärmare, väntar 40 minuter, för att sedan prova igen. Nej då, samma visa; batteriet och startmotorn snurrar, men fan inte motorn!
Ger upp idén om att starta bilen, går in och startar datorn. Datorn går då gladeligen igång. Men internet då? Datorn vägrar att ansluta till nätverket, raseriutbrott nära. Startar mitt playstation 3, kommer ut på nätvärket. Återgår till datorn, nätverket stendött, startar om både router och dator i hopp om att det ska funka. Efter andra omstarten och efter borttagande och ett nytt sökande av mitt hemnätverk får jag till slut skiten att fungera. Jublar och tänker starta Assassins creed 2 på mitt playstation. Vad händer tror ni? Jo, för första gången i mitt playstations historia så hänger sig spelet. Inget händer då jag trycker på knapparna. Ni kan tro att jag är på mitt bästa humör för tillfället!
Nu ska jag hålla mig ifrån maskiner och elektroniska ting ett tag tror jag och ägna mig åt sådant jag kan. Som att åka skidor till exempel. Titta bara på resultaten från helgens tävlingar!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

4 COMMENTS

 1. Visst är det väl konstigt hur det liksom klumpar ihop sig ?
  Sådär brukar det vara här också.
  Allt på en gång och alltid med elektronik inblandat på ett eller annat sätt.
  Tack för din snälla kommentar !
  Det är bästa sättet att sprida glädje ! – Vänliga kommentarer.
  ( Och jag är svag för smicker, så jag är jätteglad nu. =))
  Själv är jag inte särdeles intresserad av skidåkning, men du skriver bra, och jag ser att du är en hejare på skidor också !
  Hit kommer jag tillbaka ! =)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here