Regndansösen – tatuering – Colting följer mig

BloggerImage
Framåt marsch, härliga tider
Hallå mina orienterings- och Skåne-vänner!
Här i Falun regnar vi snart bort i den sexgradiga värmen. Sjukt pepp jag blir på att ge mig ut nu och träna satan!! Det här asvädret ser ju ut att hålla i sig också. Jag är helt övertygad om att det kommer bli en piss-sommar igen, så det är väl bara att ställa in sig på det, då slipper man bli besviken.
Idag värker det lite lätt i mina ben, framförallt framsida lår. Det är tufft för en tjockis att försöka springa i skog och mark. Men förhoppningsvis är det väldigt bra träning. Hade tänkt att jag ska träna rullskidor i eftermiddag, men jag ska också tatuera min nästan fyllda arm och vädret är ju apa alltså. Så vi får se. Kanske jag kör styrka, kanske jag vilar. Jag låter tiden och känslan utvisa hur jag gör. Är glad att jag ändrade till en lågtimmars-vecka i alla fall måste jag säga. Att försöka bli en bra längdskidåkare, men samtidigt jobba 70%, vara morgontrött och lat är inte det enklaste alla dagar. Men jag försöker! Jag dansar ju inte dekadansen nu för tiden i alla fall. Och jag trivs i tillvaron väldigt bra. Speciellt nu när jag verkar ha hittat en jag kan dela min vardag med också!
Längtar redan till kvällen och när jag får hänga i grannkommunen igen. Längtar även till lediga och varma sommardagar där jag får dunka timme efter timme i löparskorna, med rullskidorna och på cykelsadeln. Och även umgås med min fina nya vän. Tänk hur saker och ting kan bli ibland! Bara att njuta och kämpa vidare! Ni blir ju inte av med mig varken här på internet eller i skidspåret på ett bra tag.
Hörs ikväll!
BloggerImage
Äh, Jonas Colting började följa mig på Instagram igår, så jag droppade väl en följ tillbaka, äh, inget märkvärdigt så. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here