Rullskidor F två timmar.

Godkväll.
Nu har jag testat kroppen! Den funkar mycket, mycket bättre än igår. Jag började med att snurra runt Lugnet i 40-50 minuter, under den tiden körde jag tre ryck/fartökningar på mellan 30 och 60 sekunder. Sen styrde jag kosan mot Herrhagen/Slätta, körde en intervall på tre minuter uppför långa backen i Stenslund, åkte ner till jämnhöjd med ICA Kopparhallen och startade min sista och för dagen lägsta intervall. Start; strax ovanför ICA, åkte upp till Stångtjärn, vände och åkte tillbaka till toppen av branta backen, där gick jag i mål. Den intervallen tog exakt 10.30 minuter.
Efter intervallen åkte jag genom Ingarvet, upp på toppen av gamla berget/Kårarvet och sedan vände jag för hemfärd. Totalt var jag ute i 2,03, medelpulsen blev 129 och maxpulsen 184.
Jag kommer åka till Hackmora imorgon och med största sannolikhet också tävla.
Hörs senare!
https://adamsteen.se/
Previous articleTesting testing ! !
Next articleVem vinner Hackmora?

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here