Rullskidor F två timmar.

Godkväll.
Nu har jag testat kroppen! Den funkar mycket, mycket bättre än igår. Jag började med att snurra runt Lugnet i 40-50 minuter, under den tiden körde jag tre ryck/fartökningar på mellan 30 och 60 sekunder. Sen styrde jag kosan mot Herrhagen/Slätta, körde en intervall på tre minuter uppför långa backen i Stenslund, åkte ner till jämnhöjd med ICA Kopparhallen och startade min sista och för dagen lägsta intervall. Start; strax ovanför ICA, åkte upp till Stångtjärn, vände och åkte tillbaka till toppen av branta backen, där gick jag i mål. Den intervallen tog exakt 10.30 minuter.
Efter intervallen åkte jag genom Ingarvet, upp på toppen av gamla berget/Kårarvet och sedan vände jag för hemfärd. Totalt var jag ute i 2,03, medelpulsen blev 129 och maxpulsen 184.
Jag kommer åka till Hackmora imorgon och med största sannolikhet också tävla.
Hörs senare!
https://adamsteen.se/
Previous articleTesting testing ! !
Next articleVem vinner Hackmora?

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here