Vem vinner Hackmora?

Vem vinner Hackmora Bergslopp imorgon?
Utav dem jag vet ska springa så har jag två favoriter, båda skidåkare:
  • Kalle Gräfnings, den långe, starke och tekniskt fulländade (?) Kalle har haft några bra veckors träning bakom sig och jag tycker han gör framsteg för varje träning. Kommer att bli giftig imorgon, garanterat topp tre.
  • Jimmie Johnsson, Avestasonen, som är klubbkompis med mig både på löpning och skidor. Med tanke på den fina träningssommar han haft bakom sig, så hårt och mycket han tränar. Så är allt annat än en topp-tre-plats imorgon ett misslyckande.
  • Lars Suther, IFK Moras Lars är alltid farlig och kommer han så går det fort!
Dessa tre kan mycket väl bli topp-tre, vilken ordning kan vi dock bara spekulera i. Jag vet att det också kommer några bra cyklister till tävlingen, som vanligt kommer det nog också orienterare och löpare som vill blanda sig in i toppstriden. Men jag tror att det blir en skidåkare som drar det längsta strået till slut.
Outsiders då? -Jag tror att Calle Halfvarsson kan slå till med ett bra lopp. Patrik Karlsson från Garphyttan kommer att bli giftig (om han nu ställer upp). Tredje och sista outsidern: Fredrik Östberg, som alltid är stark, just hemkommen från ett träningsläger i italienska Livigno!
Upp till bevis nu alla andra konditionsidrottare! Vad tror ni om tävlingen då?
https://adamsteen.se/
Previous articleRullskidor F två timmar.
Next articleFAN

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

6 COMMENTS

  1. haha Ödmjuk som vanligt Adam!
    du själv då skall inte du vara med och springa?

    om du är med så tror jag nog du kan vara med i topp tre striden eller hur

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here