Saker jag använder vid träning, snart 35 år och lite annat

Tjena! 
Jag fick hem lite nya prylar igår: 

Core Whey Protein. Proteinpulver alltså. Har jag blivit någon form av gymkille tro? Nja. Det är mest för återhämtningens skull och den goda smaken. Jag brukar blanda detta pulver i min frukost eller mellanmål. Tidigare köpte jag färdigblandat på affären, men det blir rätt dyrt. Det jag blandar i denna måltid är: havregryn, chiafrön, solrosfrön, blåbär (egenplockade), hallon, körsbär (egenplockade) och havredryck. Brukar bli supergott och mättande! 

Raw Rampage PWO. En så kallad ”pre workout” med koffein och lite annat som gör mig pigg. Detta tillskott tar jag endast inför gympassen för att tända till. Tycker det har hjälpt rätt bra då jag annars har det kämpigt att ta mig igenom dessa pass med tunga lyft. 

Core Caffeine. Koffeintabletter helt enkelt. Tidigare köpte jag såna från apoteket, men dom är mycket dyrare och innehåller endast 100 mg, mot 200 på dessa. Koffeintabletter brukar jag ta inför vissa intervallpass, då ett piller och inför tävlingar brukar jag ta två. När det är ”korta” lopp under en timme så brukar jag ta dom 35-45 minuter innan start. När det är långlopp så tar jag dom så nära inpå start som möjligt, för att få effekten en bit in i loppet. Jag tycker det funkar bra för mig och jag känner mig piggare. En viktig aspekt som jag är ute efter är en lite högre puls, vilket jag inbillar mig att jag får från dessa och även att det höjer min prestation lite. När jag är sliten muskulärt efter exempelcis ett styrkepass så brukar jag ha svårare att få upp pulsen och upplever mig lite ”sämre” 
__________
Idag har vi torsdag, veckorna och dagarna springer iväg. Vi bjuds på ett gråtrist och regntung väder ute. Men det var uppehåll på cyklingen till jobbet, vilket var skönt. Härlig luft. 
På tal om det här med att dagar och veckor springer iväg. Även åren verkar ha en märklig förmåga att springa iväg, så hör och häpna: på tisdag fyller undertecknad hela 35(!) år ung. Halvvägs till 70 alltså, intressant. Nåväl, jag känner mig inte så gammal egentligen och jag tycker inte kroppen har börjat svika mig än. Jag tror att jag kan fortsätta träna på som jag gör ett tag till och ändå kunna utvecklas på vissa plan. Det är målet i alla fall och en anledning till att jag fortsätter. För som det känns nu så tror jag inte att jag kommer fortsätta tävla den dagen jag känner att jag blivit sämre. Men att sluta träna kommer jag dock sikta på att aldrig göra! När vi ändå är inne på födelsedagen så är jag lite sugen på ett par AirPods och ett löpband.. Får nog kanske passa på att investera i dessa prylar, för investering är just vad det är. AirPods vill jag ha för att lyssna på ljudböcker och alla poddar. Löpband för att kunna effektivisera träningen än mer och spara tid. 
Mina investeringar på börsen går lite halvsegt. Men jag håller mig lugn och låter det ske. På några års sikt så är jag övertygad om att börsen lyfter. Försöker beta av värdepapperslånet efter bästa förmåga nu. 
Efter jobbet idag så är planen att köra rullskidsintervaller, det kan ju bli spännande. Första för året. Vi hörs efter det!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here