Sämre placering, bättre tid @ Simmes kalasrace

Fin support idag

Hallå!

Idag har det tävlats på eftermiddagen i residensstaden Falun.

För att inte sega ihop fullständigt innan och för att underhålla Alfons så blev det en jogg på 20 minuter och 3,7 kilometer under sen förmiddag.

I Falun så blev det jogg med Simon och Alfons för att markera banan och såklart värma upp. En stund innan start så bytte jag till mina Hoka Rocker X 2 för att använda dessa för första gången och satan vilken känsla! Sjukt grymma!

Loppet var 2 x 2,5 kilometer. Simon drog iväg som en avlöning och även Gustav Eriksson. Jag hamnade i en klunga med Jakob Tapani, Karl-Johan Westberg, Johannes Hases, Jimmie Johnsson och även Lovisa Modig. Vi höll ihop mer eller mindre till varvningen, där drog Karl-Johan, Hases och Jimmie iväg mig en aning. Men känslan var snarare att dom ökade och att jag höll farten hyfsat. Kom i mål på 6:e plats. Simon vann på 15,25, övriga tider är hemliga, men jag var inte superlångt efter övriga löpare framför mig.

Kroppen kändes bra hela vägen, vilket var väldigt kul. Kilometertiderna blev: 3,14, 3,17, 3,19, 3,20 och 3,15.

Siffrorna från min pulsklocka:

16,36 minuter (30 sekunder snabbare än förra året)

5,06 kilometer

3,17 min/km snittfart

176 snittpuls

191 maxpuls

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here