Säsongens första vinst, plus mycket mer!

Då har jag sopat hem säsongens första vinst! Dock var det ingen skidtävling, men ändå. Hur kom det sig att jag vann tävlingen då och vad var det för tävling? Jo, Jens Burman hade en tävling i sin vlogg, där skulle han, Teodor Peterson, Stina Nilsson och Calle Halfvarsson tävla om vem som kunde ha flest skumtomtar i munnen samtidigt. På Burmans vlogg så kunde man vinna en craftjacka om man gissade rätt på person och antal, där svarade jag fel. Men Teodor hade en tävling på sin Instagram där man också kunde få gissa på vinnaren och antalet skumtomtar. Här var jag mer lyckosam och svarade rätt på att det var Teodor och 15 tomtar, mäktigt. 
Så nu väntar det en adventskalender med hemmagjorda praliner i brevlådan snart. Jag som har sockerfri månad, fan. Nåväl, det går ändå sådär med det, eller jo det går bra, äter inget skit alls egentligen. Men jag äter desto mer mat och mellanmål. Äter mig närmast gravidmätt varje kväll, tänker sedan att jag ska äta mindre dagen efter, vilket går bra fram tills kvällen då det börjar om i samma visa igen. Jag vill ju bara vara smal, ska det vara så svårt att få vara det?! Tre veckor utan snus och det är inga problem att vara utan, det är nog bara det att jag omedvetet blir mer sugen att äta något och att ha något i munnen. Det ska nog bli bättre, bara att bita ihop och jobba vidare! 

Idag så är det sista dagen ledig, men det är så härligt ändå, jag njuter verkligen av att jobba tre dagar och sedan vara ledig fyra. Eller dig är väl att ta i, det är int många stunder på en dag där det är lugnt. Är det inte barnpassning så är det träning, matlagning, hundpromenad eller något annat. Det är oftast härligt, även om det ibland blir lite stressigt. Mindre än en månad kvar till jullov är det också, längtar verkligen till julen, det ska bli mysigt. För något år sedan kände jag tvärtemot och jag är verkligen glad över att jag ändrat mig där. Men det blir väl så nu när vi har Alfons och hela den biten. Tanken är att träningen ska flyta på ungefär som nu även över jullovet, inte öka något bara för att jag har lov, så det blir skönt. 
När det kommer till tävlingar så ska jag köra Björnjakten i Älvdalen nästa helg, sedan blir det Craft Ski Marathon den 6:e januari. Hoppas jag får till någon mer tävling däremellan, distans, träningstävling eller långlopp. Dt visar sig,
Snart ska jag springa till gymmet för att köra Skirg-intervaller, dt kommer bli tufft som vanligt, men förhoppningsvis givande!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here