Säsongspers i bänkpress, bland annat

Jag stretchar inte egentligen, gjorde det mest för syns skull
Skulle ju egentligen ha vilat idag, redan innan denna dag hade jag tränat fem dagar i rad, så lite lätt sliten. Men jag är tvungen att dra på en ny kursdag till Örebro imorgon för jobbets räkning, måttligt imponerad och intresserad.. Så att träna imorgon var otänkbart, likaså två vilodagar i rad. Det var bara att bita i det sura och ge sig ut. Till slut gick det rätt bra ändå. 
Jag startade passet med att springa 30 minuter (5,28 km, 70 höjdmeter), sedan blev det dags för dagens huvudmål; gym, på

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

4 COMMENTS

  1. Dina lurar ser ut alla följa med överallt oavsett väder, nästan i alla fall 🙂
    Trådlösa antar jag för att passa 7:an, vilket märke o typ annars?
    Funkar bra? något före eller temp där de inte ska med?
    Funderar på ett par trådlösa själv, därav frågorna…

  2. Bose soundlink 25 tror jag dom heter, 2995 kronor, funkar kanon alla gånger jag använt dom! Har haft dom i flertalet minusgrader och även i regn. Utan problem 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here