Seger Lilla SS 2019

Vi börjar med bilder och en film från dagen:

 

Efter morgonens promenad där solen stundtals sken och temperaturen stod stabilt på tolv plusgrader så tyckte jag att det var en bra idé att klippa av armar och ben på en gammal tävlingsdräkt. Det var det väl fortfarande kan jag tycka, dock inte att tävla i den i 4-5 plusgrader och spöregn. Men dum som jag är så tog jag inte med mig någon lång dräkt dit, så jag fick vackert stå mitt kast.
Efter en cirka timmeslång uppvärmning som höll på att få mig att missa starten så kom jag iväg med IFK Moras Gabriel Strid. Planen innan var att jag skulle försöka hänga med honom och om det kändes bra försöka mata på lite mer på andra varvet (vi körde 2 x 5 kilometer). Planen sket sig direkt och jag gick upp i spets, tycker att jag körde kontrollerat och hårt. 
In mot varvningen så får jag en lucka på Gabriel och jag ser att Måns Sunesson som startade 30 sekunder före mig hade åkt fel i varvningsspåret och tappat rejält på det. Jag lyckas gå förbi både honom och den en minuter före mig startande Emil Johansson i backarna på andra varvet (Emil lyckas dock komma ikapp mig igen och slå mig i spurten). På toppen av andra varvet så ser jag att Gabriel är nära mig bakom, men inte alltför nära och jag lyckas mata på det jag har ända in i mål. Jag har inte sett några resultat, men jag är ganska säker på att jag vann dagens race. 
Det kändes ändå helt okej idag och trots att det var riktigt blött så var ändå spåren förhållandevis lättrörda och hårda. Lite skillnad mot de spår jag brukar träna i… 
Enligt min nya Polar-klocka så var loppet idag 8,92 kilometer, jag såg på Måns Sunessons Strava att han hade 9,52. 600 meters felmarginal är fan inte okej och nu ska Polar få ett riktigt gnälligt mail kan jag lova!! Övriga siffror från racet enligt klockan är:
24,46 minuter
181 snittpuls
187 maxpuls
200 höjdmeter
Fin genomkörare!
Edit 19.58. Resultatlista finns nu här: https://idrottonline.se/FaluIKSkidklubb-Skidor/globalassets/falu-ik-skidklubb—skidor-lilla-skidspelen-2019/dokument/resultat_lor.pdf

https://adamsteen.se/
Previous articleLilla SS i eftermiddag
Next articleNy tävling idag!

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here