SISTA BLOGGINLÄGGET?!

Hej och välkomna!
Morgon onsdagen den sista mars tvåtusentio.
Idag har vi så mycket som tre saker på det förväntade dagschemat. Vilket innebär två gånger träning och en gånger jobb. Om det den blir så är ju en annan femma. Som det känns just nu, blir det ett pass träning; Styrka. Men om jag ska följa min lilla ”drömplan” så kör jag också ett ”litet” intervallpass 10″-20″… Som sagt, vi får se hur det artar sig.
Just nu så är jag bara trött och seg, så jag funderar på en ”powernap”, kanske en lång sådan också. Den som lever får se.
Det enda som är säkert är att jag jobbar i sportbytet idag mellan 17.00 och 19.00. Kom dit alla läsare och även alla andra. För vi har nämligen stängt i Lugnets Sportbyte Lördag den 3:e april och måndag den 5:e, inte för alltid dock, men just över påsk. Planen för nu är att vi har öppet till den 28:e april, för att sen utvärdera om en eventuell framtid.  
Troligen hörs vi senare idag, men det är inte säkert då jag haft så fruktansvärt lite besökare och kommentarer på slutet. Så detta kanske är sista blogginlägget på ett bra tag? Tanken har ju slagit mig förr…
Återigen; ”Den som lever får se”.
stay tuned on the only cross-country ski-blogg you need; https://adamsteen.se/
https://adamsteen.se/
Previous article2 timmar klassiskt
Next articleLättlurade?

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

8 COMMENTS

 1. Var inte ledsen nu. Spela in en film så ordnar sig det.. Ärligt, kan du inte skriva mer om träning i allmänhet? Du kan säker mycket och det skulle iallafall jag tycka vara intressant.

 2. Nej då, jag är inte ledsen. Det är bara att jag lär skriva så för att få folk att kommentera. Ja, jag ska försöka. På vilket sätt menar du? träningstips, eller olika teorier, upplägg?

 3. Hallå Adam. Jag håller med stefan. Skriv mer om träning i övrigt, teorier och tips vore kul. Då blir det ju mer frågor och disk. Inte så mycket att kommentera på nu. Jag upptäckte din blogg innan vasan för inspiration(som för många andra verkar det som) Det var nog det stora målet för många läsare. Luften gick även ur mej efter VL. Skulle börjat med löpträningen men varit sjuk o osugen. Jag vet att din skidsäsong inte är över men jag längtar efter löpsnack nu. Bana eller terräng, backträning, långdistans. Vad är ditt mål nu? Lidingö? eller 10000bana etc. Är mountainbike träning bra för skid. eller är det rullskidor som gäller. Cykelvasan? okej tror jag skrivit tillräckligt. =) Bra jobbat iaf. Ska bli kul att följa dej. Jag har mitt långmål klart för mej. Nästa vasa ska avståndet mellan dej och mej ha grymt.

 4. Hej!
  Ser att du ofta kör 10-20 intervaller. Hur kör du dem? 10 hårt 20 vila, eller? Aktiv vila eller stillastående? Vilken belastningsnivå kör du? Vad är bra med denna intervalltyp jämfört med t ex 4-minuters tycker du?

  Blogga på!

  Björn

 5. Jag håller med anonym om att luften och kraften gick ur efter säsongens mål vasaloppet (har känt mig helseg sen dess) och det avspeglar sig väl i engagemanget här på bloggen också=) får väl avvakta några sega veckor här nu så kommer nog krafterna tillbaka snart när det blir vår och löpningen kommer igång lite mer… Ser framemot lite tips och diskussion kring löpträning och träningsupplägg framöver!

 6. Anonym: Jag ska få in lite löpsnack nu framöver. Jag kommer att tävla diverse löptävlingar i sommar/höst, men jag har inga direkta mål med det. Jag tycker cykel är ett bra träningskomplement till skidåkningen, det blir roligare att kunna variera träningen mer. Hehe, bra mål där 🙂

  Björn: Ja jag kör de ofta. Exakt som du undar, 10" hårt och 20" aktiv vila/"gå på skidorna". Jag kör max. Jag tycker att dessa är bra då du inte drar på dig mjölksyra och på så vis kan du hålla maximal effekt passet igenom, samtidigt som du hela tiden har hög puls. Kommer nu efter säsongen börja med mer "vanliga intervaller" igen.

  Maja: Ja, du har rätt. Japp det kommer framöver 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here