Sista intervallpasset innan Vasaloppet!

Tjena!

Häromdagen nådde jag 2 000 prenumeranter på min youtube-kanal, stort tack till det! Ni har väl inte missat den senaste vloggen när vi åker hela Vasaloppet?! Mata på med lite följare på min Instagram också är ni snälla!

Idag har jag kört det sista intervallpasset innan söndagens drabbning mellan Sälen och Mora. Jag körde 6 x 5 minuter (1,5 minut vila) + 5 x 60” – 60”. Intervallerna var förlagda fram och tillbaka högst upp på Igeltjärnsvägen för att få mer flack åkning. Det gick helt okej och trots ett gäng plusgrader gick det förhållandevis lätt. Snittfarten över alla intervallerna landade på 22,0 och maxpulsen blev hela 179 slag/minut.

Med en inte alltför lång nedvarvning landade passet på 1 h 35 min och 26,3 kilometer.

Efteråt så körde jag igenom en ganska så avkortad variant av mitt maxstyrkepass.

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here