Sista intervallpasset innan Vasaloppet!

Tjena!

Häromdagen nådde jag 2 000 prenumeranter på min youtube-kanal, stort tack till det! Ni har väl inte missat den senaste vloggen när vi åker hela Vasaloppet?! Mata på med lite följare på min Instagram också är ni snälla!

Idag har jag kört det sista intervallpasset innan söndagens drabbning mellan Sälen och Mora. Jag körde 6 x 5 minuter (1,5 minut vila) + 5 x 60” – 60”. Intervallerna var förlagda fram och tillbaka högst upp på Igeltjärnsvägen för att få mer flack åkning. Det gick helt okej och trots ett gäng plusgrader gick det förhållandevis lätt. Snittfarten över alla intervallerna landade på 22,0 och maxpulsen blev hela 179 slag/minut.

Med en inte alltför lång nedvarvning landade passet på 1 h 35 min och 26,3 kilometer.

Efteråt så körde jag igenom en ganska så avkortad variant av mitt maxstyrkepass.

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here