Sista lediga dagen

Bilderna ovan är från gårdagen med Alfons och Boris. Skönt att bara vara med dom i lugn och ro utan måsten. Idag är sista dagen ledigt, innan det imorgon drar igång med jobb igen. Jag har väl vänt dygnet en aning, vilket jag har en förmåga att göra när jag är ledig. Det leder i sin tur dels till sämre sömn, men också att jag ständigt har ett stresspåslag då jag alltid känner mig lite efter under dagen. Men tillbaka i jobb igen så reder det upp sig. 
Ett annat stressmoment är Boris, tidigare under året har ju i princip alla träningspass utgått hemifrån. Nu när det börjar vankas skidåkning så blir det ju en ytterligare tidsaspekt att ta sig till och från skidspåren. Jag tycker också att det är ganska krävande att behöva ha hunden att tänka på, tycker det är fullt upp med mig själv och Alfons. Men för den senares skull så försöker jag ju ändå kämpa på och fortsätta ha kvar den stackars byrackan. 
Senare idag så ska Alfons till sin mamma. Jag ska träna ett lättare intervallpass. Egentligen hade det varit bättre med det passet imorgon, med tanke på söndagens Craft Ski Marathon. Men då jag jobbar till 16 imorgon så vet jag av erfarenhet att jag efter en lång ledig period brukar vara väldigt seg efter de första arbetsdagarna. Därför är det bättre att köra det idag. Dessutom så kommer jag köra på Lugnet, jag passar på att göra det sista lediga dagen. Sen får jag under kommande veckor svära över spåren här i Borlänge istället. 
Vi hörs senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here