Sixten och Lima i helgen

Hallå där!
Jag är anmäld till lördagens Sixten Jernberg memorial race nu, ska bli kul att få köra det loppet igen. Loppet är trevligt och har en väldigt annorlunda bana med en lång och tuff backe i början på de två varven. Dessutom så är det en rejäl och brant backe in mot målgången också. Ska försöka försvara fjolårssegern så gott jag kan! Rekommenderar er att köra detta fina lopp och när ni väl är här så kan ni väl också passa på att köra ”Lima Skate Maraton” som går av stapeln på söndagen. Det är 50 kilometer långt. Jag är lite sugen på att köra även det loppet… Vi får se hur allt fungerar med jobb, bebis, vallning och så vidare. Jag håller det öppet. 
Idag har vi måndag igen. Fortsatt lätt ledbruten sedan lördagens race. Skönt med vilodag idag. Vanlig jobbdag med cykelpendling, därefter hem och ta hand om Alfons när Amanda jobbar. På egentiden med Alfons så blir det en promenad där jag försöker lyssna ikapp lite poddar. Härlig dag!

https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here