Sjua med bra ben!

Hallå!

Dagens race i Lidköping bjöd på mestadels körning i ett grustag med förrädiska grusiga och isiga kurvor.

Kom iväg hyfsat, låg typ femma-sexa efter startrakan. Tyckte det kändes bra men började tappa placeringar ändå, in i den för mig svåraste kurvan för dagen på första varvet så la jag mig ner och slog i knäet rejält. Tappade en massa placeringar där. Var säkert nere på femtonde plats ett tag.

Vid första varvningen så märkte jag att det inte var så långt till täten. Kom ikapp JanneJ och hade ett gott samarbete med honom där jag drog på mina starka partier (uppför) och han på platten och i kurvorna.

Med två varv kvar stötte jag av Janne, gick ikapp Tomas Pettersson. Stötte ifrån honom med och var sånär ikapp femman och sexan.

Det var ett riktigt starkt startfält idag och jag kände mig riktigt pigg loppet igenom. Kanske bästa benen hittills i år, det tråkiga är att jag tappar lite mot de andra åkarna i de tekniska partierna. Men ändå höll jag jämt vissa varv och tog till och med in på täten på något varv.

1:a Anders Stenberg
2:a Robert Österling
3:a Fredrik Lagerkrantz
4:a Johan Norén
5:a Mikael Karlsson
6:a CK Master-kille?
7:a Adam Steen

Slog bland annat Ola Torstensson och Benny Andersson.

Det togs en massa bilder på mig idag som förhoppningsvis kommer upp framöver.

Nu blickar vi framåt mot morgondagen och sista cuptävlingen!

https://adamsteen.se/
Previous articleFrukost
Next articleHotellfrukost!

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here