Sjukt fin löprunda; 28 km terräng – 3,05 h

”Nu ska det här feta aset få”, tänkte Adam Steen när han 15,45 drog hemifrån. Först blev det nio kilometer, 55 minuter och 235 höjdmeter på Jungfruberget. Sedan mötte jag upp Linus Larsson vid frisbeegolf-banorna med en orienteringskarta(!) i handen. Blev lite orolig ett tag, men när han pratade om fina stigar på militärområdet så blev jag lugn. Vet nämligen att det finns mycket fint där, jag har varit en del där och sprungit, men framförallt kört MTB som yngre, men jag hittar väldigt dåligt därborta tyvärr. 
Det blev två timmars löpning med Linus i den fina terrängen, bitvis obanat, mycket stig och väldigt fina backar. Både branta och långa. Jag gillar ju egentligen inte att springa när det är blött, eller obanat. Jag tycker mer om tuff terräng, men detta gick rätt bra faktiskt och benen fick sig en riktigt fin omgång idag, jag är mer än nöjd med detta passet. 
Innan jag drog ut idag så blev det en näve med naturella cashewnötter+russin och en banan. Det stod jag mig på under hela passet. Drack två liter vatten ur min
Rundan
Puls- och höjdkurva

Fina stigar

Linus är Skånes bästa (och enda?) skidåkare genom tiderna
https://adamsteen.se/

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

9 COMMENTS

  1. Haha, Linus har levt så länge i exil från Skåne så han räknas väl inte som skåning längre? Sen har jag också hört om han där skåningen som är snabb på sina A1- pass, han ligger även totalfemma i Sverige cupen på rullskidor. Kan va så att han är duktig på rullskidor?……….ler!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here