Träningsbar och kry idag!

BloggerImage
En arbetare och nåt annat
God förmiddag silltrutar!!
Jo, hörni. Igår så drog jag till Borlänge så jag var där kring klockan 17. Dessförinnan hade jag sovit min middag. Det tycker jag är väldigt viktigt, speciellt nu när jag har känt mig lite krasslig. I Borlänge så blev det en promenad i skogen med djur + tjej, längst bort på turen så började det åska och tokregna. Det var den veckan med finväder det. Blev att gömma sig under en tall och invänta att regnet skulle avta. Vi avslutade sedan dagen och kvällen med att måla klart nästan en hel husvägg. Ibland kan man vara effektiv. Någonstans däremellan så blev jag också skrämd som satan, vilket ni kan se på min Instagram (glöm inte att följa mig, ni som inte gör det). Blir skrämd minst en gång per dag av min kära. Det tycker hon är kul. 
Idag vaknade jag upp och känner mig kry och träningsbar igen. Skönt. Så planen för denna eftermiddag är att springa i tre timmar, jag drar ut cirka 15,45 hemifrån, möter upp Linus Larsson klockan 16,45 uppe vid frisbeegolfen på Lugnet och springer resterande tid av passet med honom. Blir kanon det!
Nu ska jag jobba klart för denna dagen! Hörs senare. 
BloggerImage
Jag har lite av en fobi för att skita ner mig, så ni fattar kanske att detta är lite jobbigt?!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here