Träningsbar och kry idag!

BloggerImage
En arbetare och nåt annat
God förmiddag silltrutar!!
Jo, hörni. Igår så drog jag till Borlänge så jag var där kring klockan 17. Dessförinnan hade jag sovit min middag. Det tycker jag är väldigt viktigt, speciellt nu när jag har känt mig lite krasslig. I Borlänge så blev det en promenad i skogen med djur + tjej, längst bort på turen så började det åska och tokregna. Det var den veckan med finväder det. Blev att gömma sig under en tall och invänta att regnet skulle avta. Vi avslutade sedan dagen och kvällen med att måla klart nästan en hel husvägg. Ibland kan man vara effektiv. Någonstans däremellan så blev jag också skrämd som satan, vilket ni kan se på min Instagram (glöm inte att följa mig, ni som inte gör det). Blir skrämd minst en gång per dag av min kära. Det tycker hon är kul. 
Idag vaknade jag upp och känner mig kry och träningsbar igen. Skönt. Så planen för denna eftermiddag är att springa i tre timmar, jag drar ut cirka 15,45 hemifrån, möter upp Linus Larsson klockan 16,45 uppe vid frisbeegolfen på Lugnet och springer resterande tid av passet med honom. Blir kanon det!
Nu ska jag jobba klart för denna dagen! Hörs senare. 
BloggerImage
Jag har lite av en fobi för att skita ner mig, så ni fattar kanske att detta är lite jobbigt?!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here