Hej där ute i stugorna!

Min morgon började alldeles förträffligt. Jag gick upp något tidigare än brukligt, klädde mig i skidkläder, tog en kopp kaffe och begav mig till Bergebo i bil för att träna. Idag stod det skate på mitt program och jag hann med att träna en stund innan eleverna på skid- och orienteringsprofilen dök upp. Det första passet för dagen landade på 1,20 timmar och just under 20 kilometer. 
Oturligt nog så glömde jag mina skatestavar idag, men mina stakstavar är endast 5-6 centimeter kortare, så det fungerade ypperligt. Spårens kvalitet var okej idag, inte mer tyvärr. Det för att det inte blivit pistat på några dagar och således blivit uppkört och isigt på sina ställen. Men man får vara tacksam för att det ens finns spår. Nu var även tre stycken snökanoner igång och några spårgubbar var där för att hålla koll på dom. Så snart kan vi nog vänta längre spår!
Direkt efter skidåkningen så körde jag ett tyngre och kortare underhållspass här på skolans gym:
– Marklyft 3 x 3 @ 142,5 kilo
– Bänkpress 3 x 3 @ 85 kilo
– Lutande rodd 3 x 3 @ 72,5 kilo 
Nu ska jag jobba och i eftermiddag väntar ett nytt kort skidpass. 
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here