Tjo!

Idag har jag avverkat ett ganska annorlunda skidpass. Jag har ju tänkt mig fortsätta med upplägget där jag ena veckan kör stakveckor och andra veckan normalveckor. Men jag tänker att nu i säsong så kan det bli för tufft att endast staka i stakveckorna, så det kommer snarare bli skidveckor och normalveckor. Vad gäller upplägget på skidveckor kanske ni förstår, vid normalveckor så tänker jag försöka få in ett styrkepass och kanske löpbandsintervaller. Det där kommer ge sig med tiden. Åter till upplägget på dagens pass:
Planen var först att åka skate precis som igår, men jag ändrade mig och körde en blandning mellan skate och stakning där jag växlade åksätt varje kvart. Började med skate och avslutade med stakning. Jag höll till i Bergebo och det föll sig så väl ut att nästan all skate kunde jag åka på den kuperade elljusfemman och stakningen på den betydligt mer flacka Igeltjärnsvägen. Det är fortsatt åkbart på de flesta ställen, men jag tror inte spåren klarar så många fler ”plus tre graders-dagar” i följd.. Pissväder. 

Då det väntar långlopp (Craft Ski Marathon) imorgon så hade jag sportdryck i vätskebältet, en tradition jag brukar försöka hålla vid liv. Jag fick just ett SMS från arrangörerna inför morgondagens lopp om att dom blir tvungna att ändra banan lite på grund av blidvädret som varit. Hoppas vi slipper den där myren som brukar ha lite sisådär stavfäste. 
https://adamsteen.se/

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here