Skejtintervaller i blötsnö och motvind

Njuter till fullo 
Godkväll!
Första jobbdagen avklarad, fem månader kvar till sommarlov nu.. Hur ska jag överleva? Tog mig igenom denna dag i alla fall, men det var en mental kamp i mitt huvud i bilen dit imorse. Hoppas det släpper. 
När jag jobbat klart så stod dagens huvuduppgift för dörren; skateintervaller. Det blev väl en jävla huvuduppgift också; blötsnö som föll från himlen, samt en galen mordvind motvind. Skön kombo. Lyckades så när på att hålla humöret och skallen i schack. Det var tur att pulsen låg på de nivåer jag ville, annars hade jag nog brutit av något, eller någon. Dessutom så höll jag på frysa fingrarna av mig efter avslutade intervaller, trots att det var nollgradigt och att jag hade ett par ”överhandskar” över mina
Den ofrivillige skejtaren
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here