100%-helg – hektiskt – skimateria +ANNAT

 
I brist på dagsaktuella blöder så får ni en ett år och två dagar gammal bild. Det är från starten av Grotfallsrundan  där jag lyckades med att både sopa hem starten och spurten, vann även Stockholms-DM dagen innan. 100%-helg, såna har man alldeles för få utav. I år kommer jag dessvärre missa DM, vilket gör att jag också missar chansen att få följa med på höstens träningsläger med Stockholms skidförbund. Surt. Men jag satsar ju på långlopp, så det är bara att acceptera läget. 
Gårdagen var ganska hektisk, efter träningen så drog jag direkt till grannkommunen. Väl där så passade jag på att stanna till på Hemköp i Tjärna Ängar för att hämta ut ett paket åt Amanda. Fullt med folk i förbutiken, otrevliga, kaxiga och hotfulla personer. Riktigt otrevligt att vara där inne faktiskt. Känsliga punkter det här och många håller inte med mig i frågan. Men de personer inne där hette ju inte Andersson eller Svensson. Segregationen när den är som bäst. Jag fick efter långt väntande ut paketet i alla fall. 
Efter paketuthämtning drog jag vidare till bostaden i grannkommunen för att skotta av tomten, borsta av trappor och bil nummer två. Vidare in i huset för tillagning av middag; bacon och blodpudding. Jag är ingen sosse som köper blodpudding för att det är billigt, utan för att jag tycker det är gott. Lägg till lite stevia-lingonsylt och ovispad grädde så smakar det himmelskt! 
När middagen var inmundigad så var det dags för datorarbete; bloggen skriver ju inte sig självt. Något stressande ibland faktiskt. Men vad gör jag inte för er, mina kära läsare?! Förutom gårdagens inlägg så lade jag också upp en logga till skimateria, som kliver in som samarbetspartner med undertecknad. Jag har börjat testa deras produkter en del på träning och även tävling. Vet också att flera elitåkare och de i skiktet under använder sig av produkterna. Spännande, minst sagt! Ni vet väl att ni kan köpa skimaterias produkter på skistart?
Det är skönt när jag har mycket att göra, men ibland kan jag bli lite väl stressad för bara små saker. På det måste jag försöka träna och bli bättre med. Idag är det ju som vanligt jobb, därefter ska jag träna ett lugnt klassiskt pass och sedan hem till grannkommunen för att packa helgens väska. Åker ju till Långberget imorgon direkt efter jobbet. Så det ligger på även idag. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

6 COMMENTS

  1. Stockholms DM byter datum. Tror det är för att du ska ha en chans att kvala in till lägret:)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here