Två timmar klassiskt på den fina riksskidstadion

Lyckades släpa min feta lekamen till skidspåren även idag. Blev galet besviken när spårpersonalen kortat av banorna genom att ta bort de cirka 700 meter omkring hoppbackarna. Nu kan man stoltsera med en konstsnöslinga på 1750 meter, heja. Trots galet mycket sprutande av konstsnö, en rad anställda och flera pistmaskiner. Det i kombination med att jag åkte endast med mig själv och mina egna tankar den första timmen var en farlig kombination. Mina tankar är inte alltid något jättetrevligt sällskap, det florerar en del hat och jag stör mig på mångt och mycket. Tur då att jag stötte på Jesper Göras och Joel Lager under den sista timmen, så att jag kunde ägna mig åt mer positiva reflektioner. Totalt alltså två timmar klassisk skidåkning på mina Twin skin, kom hela 27,5 kilometer idag. 
Har just ätit middag och även hunnit packa väskan, skönt! Nu kan jag få sitta i soffan en stund innan läggdags.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here