Skid-SM 2010

Bild tagen från Piteås oficiella Skid-SM-sida.
Jag har fått en del frågor om varför jag inte är med på Skid-SM i Piteå. Så det är väl dags att berätta varför jag valt att stå över huvudmålet för många skidåkare och en av de största tävlingar man kan åka utan att kvala in sig till.
Anledningen är egentligen enkel: Jag känner helt enkelt att jag (för tillfället) inte riktigt håller måttet och klassen för att kunna prestera på den nivån jag vill. Det beror till stor del för de många sjukdagar jag haft november-januari. Det i kombination med den långa resan gjorde att det för mig blev ett enkelt val: stå över.
Nu ska ni inte tro att jag ger upp min satsning bara för att jag inte tävlar på SM. Nej, tvärtom, det är fullt fokus framåt. Dock så har jag ändrat målsättningen till att åka bra på långloppen och framförallt Vasaloppet, nu vill jag egentligen inte lägga ut några resultatmål, men är jag topp-75 på vasaloppet så är jag nöjd, skulle jag komma bättre än så är det bara en bonus.
Förhoppningsvis så är jag i bättre slag nästa SM, så att jag känner det mer rättfärdigande att ställa upp. Då vet ni det, frågor?
Vill ni läsa mer om SM så klicka här.
Förresten: Grattis Anna Haag och Marcus Hellner till SM-gulden!
Klicka här för att se vad Aftonbladet skriver om SM,  eller här för Expressen.
https://adamsteen.se/
Previous article2,05 timmar klassiskt.
Next articlePumpa på!

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe