Skid-SM 2010

Bild tagen från Piteås oficiella Skid-SM-sida.
Jag har fått en del frågor om varför jag inte är med på Skid-SM i Piteå. Så det är väl dags att berätta varför jag valt att stå över huvudmålet för många skidåkare och en av de största tävlingar man kan åka utan att kvala in sig till.
Anledningen är egentligen enkel: Jag känner helt enkelt att jag (för tillfället) inte riktigt håller måttet och klassen för att kunna prestera på den nivån jag vill. Det beror till stor del för de många sjukdagar jag haft november-januari. Det i kombination med den långa resan gjorde att det för mig blev ett enkelt val: stå över.
Nu ska ni inte tro att jag ger upp min satsning bara för att jag inte tävlar på SM. Nej, tvärtom, det är fullt fokus framåt. Dock så har jag ändrat målsättningen till att åka bra på långloppen och framförallt Vasaloppet, nu vill jag egentligen inte lägga ut några resultatmål, men är jag topp-75 på vasaloppet så är jag nöjd, skulle jag komma bättre än så är det bara en bonus.
Förhoppningsvis så är jag i bättre slag nästa SM, så att jag känner det mer rättfärdigande att ställa upp. Då vet ni det, frågor?
Vill ni läsa mer om SM så klicka här.
Förresten: Grattis Anna Haag och Marcus Hellner till SM-gulden!
Klicka här för att se vad Aftonbladet skriver om SM,  eller här för Expressen.
https://adamsteen.se/
Previous article2,05 timmar klassiskt.
Next articlePumpa på!

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe