Skid-SM 2010

Bild tagen från Piteås oficiella Skid-SM-sida.
Jag har fått en del frågor om varför jag inte är med på Skid-SM i Piteå. Så det är väl dags att berätta varför jag valt att stå över huvudmålet för många skidåkare och en av de största tävlingar man kan åka utan att kvala in sig till.
Anledningen är egentligen enkel: Jag känner helt enkelt att jag (för tillfället) inte riktigt håller måttet och klassen för att kunna prestera på den nivån jag vill. Det beror till stor del för de många sjukdagar jag haft november-januari. Det i kombination med den långa resan gjorde att det för mig blev ett enkelt val: stå över.
Nu ska ni inte tro att jag ger upp min satsning bara för att jag inte tävlar på SM. Nej, tvärtom, det är fullt fokus framåt. Dock så har jag ändrat målsättningen till att åka bra på långloppen och framförallt Vasaloppet, nu vill jag egentligen inte lägga ut några resultatmål, men är jag topp-75 på vasaloppet så är jag nöjd, skulle jag komma bättre än så är det bara en bonus.
Förhoppningsvis så är jag i bättre slag nästa SM, så att jag känner det mer rättfärdigande att ställa upp. Då vet ni det, frågor?
Vill ni läsa mer om SM så klicka här.
Förresten: Grattis Anna Haag och Marcus Hellner till SM-gulden!
Klicka här för att se vad Aftonbladet skriver om SM,  eller här för Expressen.
https://adamsteen.se/
Previous article2,05 timmar klassiskt.
Next articlePumpa på!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here