Skridskor och dubbelpass

Godmorgon.
Fick inte igång bilen igår, men pappa kom och hjälpte mig bogsera den till min parkeringsplats i alla fall. Så där kommer bilen väl stå till fan löser den. Jag blir så förbannad och irriterad! För att avreagera mig efter mitt bilbekymmer igår så snörade jag på mig skridskorna, tog med en klubba och boll och gick ner till skridskoplanen här bredvid. Jag skrinnade omkring där i min ensamhet i mörkret och svor för mig själv.
Idag är planen att jag ska köra ett skidpass på cirka två timmar på förmiddagen. Det kommer bli ett pass med idel kändisar, eller vad sägs om: Kalle Gräfnings, Fredric Eriksson, Sebastian Wass, Jonatan Steén och kanske också Patrik ”Garphyttan” Karlsson. Så det kommer bli ett roligt pass. På eftermiddagen är planen att jag ska vara med på första deltävlingen i elljuscupen, 7,5 kilometer skate står på programmet. Det ska även det bli skoj, känsla i första hand, resultatet är mindre viktigt!
Nu kör vi!
https://adamsteen.se/
Previous article”Bil” Till salu
Next article1,50 timmar klassiskt

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here