Skridskor och dubbelpass

Godmorgon.
Fick inte igång bilen igår, men pappa kom och hjälpte mig bogsera den till min parkeringsplats i alla fall. Så där kommer bilen väl stå till fan löser den. Jag blir så förbannad och irriterad! För att avreagera mig efter mitt bilbekymmer igår så snörade jag på mig skridskorna, tog med en klubba och boll och gick ner till skridskoplanen här bredvid. Jag skrinnade omkring där i min ensamhet i mörkret och svor för mig själv.
Idag är planen att jag ska köra ett skidpass på cirka två timmar på förmiddagen. Det kommer bli ett pass med idel kändisar, eller vad sägs om: Kalle Gräfnings, Fredric Eriksson, Sebastian Wass, Jonatan Steén och kanske också Patrik ”Garphyttan” Karlsson. Så det kommer bli ett roligt pass. På eftermiddagen är planen att jag ska vara med på första deltävlingen i elljuscupen, 7,5 kilometer skate står på programmet. Det ska även det bli skoj, känsla i första hand, resultatet är mindre viktigt!
Nu kör vi!
https://adamsteen.se/
Previous article”Bil” Till salu
Next article1,50 timmar klassiskt

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here