Skridskor och dubbelpass

Godmorgon.
Fick inte igång bilen igår, men pappa kom och hjälpte mig bogsera den till min parkeringsplats i alla fall. Så där kommer bilen väl stå till fan löser den. Jag blir så förbannad och irriterad! För att avreagera mig efter mitt bilbekymmer igår så snörade jag på mig skridskorna, tog med en klubba och boll och gick ner till skridskoplanen här bredvid. Jag skrinnade omkring där i min ensamhet i mörkret och svor för mig själv.
Idag är planen att jag ska köra ett skidpass på cirka två timmar på förmiddagen. Det kommer bli ett pass med idel kändisar, eller vad sägs om: Kalle Gräfnings, Fredric Eriksson, Sebastian Wass, Jonatan Steén och kanske också Patrik ”Garphyttan” Karlsson. Så det kommer bli ett roligt pass. På eftermiddagen är planen att jag ska vara med på första deltävlingen i elljuscupen, 7,5 kilometer skate står på programmet. Det ska även det bli skoj, känsla i första hand, resultatet är mindre viktigt!
Nu kör vi!
https://adamsteen.se/
Previous article”Bil” Till salu
Next article1,50 timmar klassiskt

Related Articles

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

ICA-loppet 2024

God kväll! Idag har jag, precis som 2018, 2022 och 2023 deltagit i den lilla löptävlingen ICA-loppet här vid vår sommarstuga i Dala-Floda. Jag lyckades vinna...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here