Sliten efter första dagen!?

Godkväll.
Då var skidpremiären avklarad. Det kändes inte jätteovant och tekniken tyckte jag funkade helt okej också. Dock så blev jag rätt seg och trött framförallt muskulärt i armar och ben. Medelpulsen blev åtminstone låg: 126 och max 144.
Imorgon är det återigen en träningstävling(/tävlingsträning) på programmet, den kommer jag stå över och istället köra två lugna skidpass.
Minns ni förresten när jag jobbade som värd på rådhusgården i början av augusti? En liten märklig sak som hände idag till följd av det var att polisen ringde upp mig. För att höra om jag sett Linda Chen den kvällen på rådhusgården, ni vet hon som är försvunnen i Falun. Lite märkligt, men tydligen har de försökt ringt alla som jobbade som värdar/vakter den kvällen.
En kul notis från dagen är att skidlandslaget är här i Torsby på träningsläger!
Vi hörs imorgon.
https://adamsteen.se/
Previous articleFörsta skidpasset.
Next articleGodmorgon.

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here