Sliten efter första dagen!?

Godkväll.
Då var skidpremiären avklarad. Det kändes inte jätteovant och tekniken tyckte jag funkade helt okej också. Dock så blev jag rätt seg och trött framförallt muskulärt i armar och ben. Medelpulsen blev åtminstone låg: 126 och max 144.
Imorgon är det återigen en träningstävling(/tävlingsträning) på programmet, den kommer jag stå över och istället köra två lugna skidpass.
Minns ni förresten när jag jobbade som värd på rådhusgården i början av augusti? En liten märklig sak som hände idag till följd av det var att polisen ringde upp mig. För att höra om jag sett Linda Chen den kvällen på rådhusgården, ni vet hon som är försvunnen i Falun. Lite märkligt, men tydligen har de försökt ringt alla som jobbade som värdar/vakter den kvällen.
En kul notis från dagen är att skidlandslaget är här i Torsby på träningsläger!
Vi hörs imorgon.
https://adamsteen.se/
Previous articleFörsta skidpasset.
Next articleGodmorgon.

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here