Slutet på året

Godkväll läsare.

Nu är vi inne på de sista timmarna av 2012. Sjukt vad fort det går, tiden flyger fram. Blir nästan lite sentimentalt gubbig när jag stannar upp och tänker tillbaka.

Det har varit ett omväxlande år. Från en något vacklande början med sviktande motivation, bristande självkänsla, oro och så vidare. Så har jag sakta men säkert hittat tillbaka till den ”äkta” Adam igen. Han som 2002-2003 tog två Junior-SM-medaljer på skidor (Ljusdal 2002 20 km klassiskt och Huskvarna 2003 10 km klassiskt) och en på 1500 meter löpning (Vellinge 2003). Han som hade harmoni, livsglädje, träningsvilja, motivation och stor tro på sig själv.

Jag känner att jag nu åter börjar närma mig det. Och mitt nyårslöfte för 2013 är att hitta tillbaka fullt och helt, samt att bibehålla det. Leva i min dröm och må som jag vill. Det vet jag att jag kan!

Stort tack till er bloggläsare för att ni fortsätter besöka mig, tack till alla vänner som stöder mig fullt ut (vet att ni gjort det förut också, men jag tog inte in det då och insåg det inte), tack till en stöttande familj och tack till alla andra. Ingen nämnd och ingen glömd.

Kanske kommer det en sammanfattning av året 2012 under de närmsta dagarna. Det återstår att se.

Nu är jag hemma hos Magnus Darvell där vi kommer att ha en riktigt grym och rolig kväll!

Dagens bra:

– Kände mig starkare än på några veckor under styrkepasset.

– Träffade en god vän på stan som jag hade ett givande samtal med

– Träffade en helt okänd person på stan som jag nu tack vare ett mer öppensinnigt och självsäkrare sätt kunde ha en rolig och givande konversation med. Alla människor har något intressant och en helt unik historia bakom sig.

– Middag med vänner

https://adamsteen.se/
Previous articleGymat
Next articleÅrets första skidskola

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here