SMÅSTADSLIV PÅ BESÖK!

Igår var en riktigt rolig och trevlig kväll. Familjen blev inbjudna till min brors firma Bilfix, det utsagda var middag och ”en hemlig underhållning”. Hade aldrig gissat att det skulle vara Småstadsliv som stod för underhållningen, men det var det och det var en riktigt trevlig och rolig tillställning med många skratt. Vi fick även en pratstund med killarna efteråt, riktigt trevliga och roliga personer må jag säga!! Tack för igår alla inblandade!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here