Snabbfört klassiskt pass

Klassiskt på mina Fischer med skins idag

Vändpunkten för dagen, vid Stångtjärns 6 km-spår

Hej!

Ni har väl inte missat min senaste vlogg?!

Då det råder någon form av tö nu efter den sinnessjukt långa perioden med rysskyla och jag skulle åka klassiskt så valde jag mina skins-skidor. Trots 2-4 plusgrader så var det ganska klart väder, vilket gjorde spåren något isiga och snabba.

Jag tog mig till Bergebo och hade som mål att åka Falun Borlänge-spåret i 1 h 15 min bortåt, för att sedan vända hemåt. Men då jag var så pass nära Stångtjärn valde jag att vända vid bilden ovan, efter cirka 1 h 20 min.

Längs spåren bortanför Vargliden och till Stångtjärns spår så var det lite sämre preparerat och mer is, där hade jag lite sämre fäste. Jag försökte dock sparka med benen så gott det gick. Längs spåren i Bergebo hade jag bra fäste nästan hela tiden.

Under passets gång körde jag fem stycken stakimpulser bortåt och fem hemåt. Jag fick ihop 2 h 35 min och 39,7 kilometer. Avslutningsvis körde jag också en lättare variant av min maxstyrka.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here