Snabbtur till Borlänge.

Godkväll
Efter jobbet på sportbytet. Så åkte jag iväg till Borlänge och kupolen, i hopp om att hitta ett par skor. Jag vann nämligen ett presentkort på Team Sportia igår, från tävlingen. Tyvärr fanns det inga snygga ”fränskor” där. 
Det andra ärendet jag hade var att byta in två PS3-spel som jag tröttnat på. För dessa två så fick jag ett helt nytt spel som släpps först om en månad; Battlefield bad company 2. Så jag gick tomhänt även från denna affär. 
Det sista (och kanske viktigaste) ärendet jag hade var att lägga på en försäkring på min iPhone. För att få göra det måste jag nämligen gå in i en TRE-butik, så att de kan bedöma min mobil där. Det för att undvika försäkrings-fusk antar jag. 
Summan av min Borlänge-tour blev alltså tre affärsbesök och inget med mig hem, fint det! Tur var att jag fick låna Batman: Arkham Asylum av en kompis, så att jag slipper sitta hemma och inte ha någonting att göra.
För övrigt så har jag bara svarat på lite mail, skickat iväg några nya, samt bara surfat runt idag. Tagit lång-lunch med trevligt sällskap på Dala Wärdshus har jag också hunnit med idag.
Nu ska jag se film, nya tag imorgon, med troligen dubbelpass.
Vi hörs! 
https://adamsteen.se/
Previous articleCoolaSpel – onlinespel
Next articleNu kör vi!

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here