Snabbtur till Borlänge.

Godkväll
Efter jobbet på sportbytet. Så åkte jag iväg till Borlänge och kupolen, i hopp om att hitta ett par skor. Jag vann nämligen ett presentkort på Team Sportia igår, från tävlingen. Tyvärr fanns det inga snygga ”fränskor” där. 
Det andra ärendet jag hade var att byta in två PS3-spel som jag tröttnat på. För dessa två så fick jag ett helt nytt spel som släpps först om en månad; Battlefield bad company 2. Så jag gick tomhänt även från denna affär. 
Det sista (och kanske viktigaste) ärendet jag hade var att lägga på en försäkring på min iPhone. För att få göra det måste jag nämligen gå in i en TRE-butik, så att de kan bedöma min mobil där. Det för att undvika försäkrings-fusk antar jag. 
Summan av min Borlänge-tour blev alltså tre affärsbesök och inget med mig hem, fint det! Tur var att jag fick låna Batman: Arkham Asylum av en kompis, så att jag slipper sitta hemma och inte ha någonting att göra.
För övrigt så har jag bara svarat på lite mail, skickat iväg några nya, samt bara surfat runt idag. Tagit lång-lunch med trevligt sällskap på Dala Wärdshus har jag också hunnit med idag.
Nu ska jag se film, nya tag imorgon, med troligen dubbelpass.
Vi hörs! 
https://adamsteen.se/
Previous articleCoolaSpel – onlinespel
Next articleNu kör vi!

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here