Snap med Northug och planering framöver

BloggerImage BloggerImage
Äh, det är väl egentligen inget att skriva om. Men okej då, vi kan skriva lite om det. Skickade snaps med Petter Northug förra året, det minns ni väl?! Äh, inget att skryta om. Vi diskuterade lite om en gemensam fiende bara. 
Hej alla tisdagsglada kommunister. 
Vad händer med vädret? Flera morgnar i rad med minusgrader. Det ger ju dock ett klart väder med solsken åtminstone. Tänkte jag eventuellt skulle damma av landsvägscykeln denna dag till ära. 
Jag har ju som tidigare nämnt gjort en plan på 700 träningstimmar. Uppdelat på 13 perioder á fyra veckor. Denna första period så har jag planerat in en smygstart på 50 timmar. De fem senaste veckorna så har jag tränat cirka 20-25 timmar, så det är ju rätt lagom start ändå. Kommer mestadels köra rätt lugna pass och i princip inga intervallpass. Eventuellt ett i veckan, under tröskelfart. Rullskidorna kommer jag plocka fram om tre veckor. Så det blir löpning, cykel, TRX-styrka och eventuellt lite SkiErg. 
Många vet jag startar igång rätt hårt och det får dom gärna göra. Men för mig funkar inte det mentalt, jag har inte riktigt det psyket att dunka dödsmycket timmar och rullskidor direkt. Ej heller dubbelpass. Jag ska också försöka hålla farten nere på distanspassen nu i början. För att inte slita för mycket på kroppen i början. 
Timmarna på dessa fyra veckor tänkte jag fördela som följande:
Vecka 1: 10 timmar

Vecka 2: 15 timmar

Vecka 3: 15 timmar

Vecka 4: 10 timmar
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here