Snus – börja aldrig

Hej mina vänner!

Ingen människa är dock perfekt och alla har vi våra laster. Det sägs ju att summan av lasterna är konstant, slutar du med en grej så kanske man ökar något annat lite mer osunt och så vidare. Men samtidigt får man inte vara för dömande emot sig själv heller. Jag har ofta ett sug efter godis, i perioder har jag varit duktig på att låta bli, men under det senaste året har det blivit desto svårare. Jag försöker då tänka att mina träningspass blir av bättre kvalitet med mer snabba kolhydrater.

Dessutom så snusar jag, vilket jag gjort i drygt tio år. Inte heller det är någon hälsoboost direkt. Men nu har jag sett att det dykt upp nya produkter som ett bättre alternativ till snus, nämligen tobaksfri snus, eller vitt snus, Jag har testat lite olika av dessa nya snussorter, Lundgrens har en ny serie jag gillar, även Zyn har en rad bra smaker med bland annat Zyn cool mint som jag gillar skarpt.

Denna produkt är en snusliknande produkt utan tobak, vilket är perfekt för den som vill försöka att sluta med snus och samtidigt slippa en del av de hälsofarliga effekter vanligt tobaksberikat snus kan ge, dessutom missfärgar de inte tänderna på samma sätt som det mer traditionella snuset.

 

 

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here