Snus – börja aldrig

Hej mina vänner!

Ingen människa är dock perfekt och alla har vi våra laster. Det sägs ju att summan av lasterna är konstant, slutar du med en grej så kanske man ökar något annat lite mer osunt och så vidare. Men samtidigt får man inte vara för dömande emot sig själv heller. Jag har ofta ett sug efter godis, i perioder har jag varit duktig på att låta bli, men under det senaste året har det blivit desto svårare. Jag försöker då tänka att mina träningspass blir av bättre kvalitet med mer snabba kolhydrater.

Dessutom så snusar jag, vilket jag gjort i drygt tio år. Inte heller det är någon hälsoboost direkt. Men nu har jag sett att det dykt upp nya produkter som ett bättre alternativ till snus, nämligen tobaksfri snus, eller vitt snus, Jag har testat lite olika av dessa nya snussorter, Lundgrens har en ny serie jag gillar, även Zyn har en rad bra smaker med bland annat Zyn cool mint som jag gillar skarpt.

Denna produkt är en snusliknande produkt utan tobak, vilket är perfekt för den som vill försöka att sluta med snus och samtidigt slippa en del av de hälsofarliga effekter vanligt tobaksberikat snus kan ge, dessutom missfärgar de inte tänderna på samma sätt som det mer traditionella snuset.

 

 

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here