Snus – börja aldrig

Hej mina vänner!

Ingen människa är dock perfekt och alla har vi våra laster. Det sägs ju att summan av lasterna är konstant, slutar du med en grej så kanske man ökar något annat lite mer osunt och så vidare. Men samtidigt får man inte vara för dömande emot sig själv heller. Jag har ofta ett sug efter godis, i perioder har jag varit duktig på att låta bli, men under det senaste året har det blivit desto svårare. Jag försöker då tänka att mina träningspass blir av bättre kvalitet med mer snabba kolhydrater.

Dessutom så snusar jag, vilket jag gjort i drygt tio år. Inte heller det är någon hälsoboost direkt. Men nu har jag sett att det dykt upp nya produkter som ett bättre alternativ till snus, nämligen tobaksfri snus, eller vitt snus, Jag har testat lite olika av dessa nya snussorter, Lundgrens har en ny serie jag gillar, även Zyn har en rad bra smaker med bland annat Zyn cool mint som jag gillar skarpt.

Denna produkt är en snusliknande produkt utan tobak, vilket är perfekt för den som vill försöka att sluta med snus och samtidigt slippa en del av de hälsofarliga effekter vanligt tobaksberikat snus kan ge, dessutom missfärgar de inte tänderna på samma sätt som det mer traditionella snuset.

 

 

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe