Solen lyser och dags för lite lätt skidåkning

Man är ju inte direkt bortskämd med solljus såhär års, inte annars heller för den delen. Så det ska bli fint att komma ut nu strax i solskenet, har ju varit svårt en tid att träna i dagsljus när jag jobbat hela veckorna också. Men jag längtar ändå tillbaka till dom rutinerna med jobb och träning, nu är man ju som en zombie. Det har ju inte varit jättekul dagar, mycket som hänt och fokus har flyttats hit och dit. Svårt att få något vettigt gjort och svårt att hitta harmonin och lugnet i vardagen. Har varit tämligen oroligt. Får se hur lång tid allt tar nu då, men jag vill ju in i dessa rutiner så snart som möjligt, mår ju som sagt inte så bra av detta. Och på toppen av allt så får jag i förrgår ett telefonsamtal från den jag allra helst och allra minst vill ha ett sådant av. Mycket känslor som svämmar upp där också, svårt att veta vad man ska känna, tro och hoppas.

Vad vore livet utan alla dessa törnar tro?!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here