Sommarpratet av Johan Olsson

BloggerImage
Jag har tidigare bara lyssnat på ett ”sommarprat” hittills i livet och det var Kristian Gidlunds från 2013. Riktigt bra och känsloladdat! Annars har deltagarna inte riktigt tilltalat mig, tills idag då jag såg på Erik Wickströms blogg att Johan Olsson skulle ha sitt sommarprat idag. Det passade ju perfekt att lyssna idag då jag ändå inte gjort något speciellt vettigt. Så i samband med städning av min lägenhet så lyssnade jag först på senaste avsnittet av Alex & Sigges pod och därefter Johan Olssons sommarprat. Jag var helt övertygad om att det skulle vara riktigt bra och intressant. Det var det också, så jag kan verkligen rekommendera er att lyssna på hans en timmes långa prat. Väl investerad tid måste jag säga, i alla fall för oss skid- och sportnördar. 
Jag använde mig av appen ”podcaster” på min iPhone, sökte på ”sommar och vinter i P1” och där hittade jag avsnittet med Johan. 
För utom att lyssna på podcasts, städat lägenheten och ätit lunch så har det inte hänt så mycket mer idag. Fortsatt ont i halsen, tråkigt nog. 
BloggerImage
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here