Sovit över och skejtat i 240 minuter

Här står jag och ser nöjd ut, i en gammal Craft-tröja

Vaknade 08,55 i morse, hade bestämt med Adam Larsson att vi skulle åka klockan 09,00 för att möta varandra. Blev lite stressigt där ett tag, men jag kunde ändå ställa mig på skateskidorna klockan 09,25. Då hann jag även med att koka samt äta fyra ägg. Bra jobbat där.
Efter att jag mötte Adam så vände vi direkt och höll till i Skräddarbacken i lite drygt två timmar, därefter så följde jag med Adam hem till Medväga, åkte sedan direkt tillbaka till Skräddarbacken för ytterligare nästan en timme. Dom i Skräddarbacken som bor längs min bana börjar nog snart hata mig för allt ”pickande” i asfalten. Men vad gör man inte för lite höjdmeter?! Fick idag ihop 745 stycken på de fyra timmar jag härjade omkring. 
Blir väl inte så mycket roligare än så här idag. Nu väntar det någon form av utflykt eller fisketur, den som lever får se! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here