Spännande för Alfons +ANNAT

Hej hej!
Efter 13 dagars ledigt så satte jag mig idag på velocipeden och styrde kosan mot arbetet igen. Det är faktiskt ett ganska härligt jobb, så jag hade inte den minsta ångest för att återgå. Enda dåliga med jobbet är ju att jag får mindre tid till träning och familj (det tror jag alla känner), samt att min lön inte är på några rekordnivåer. Nu har jag bestämt mig för att fortsätta med min elev även nästa läsår. Det för att jag trivs med personen i fråga och att arbetstiderna är klockrena. Så i höst kliver jag in på skola igen, dock så kommer det innebära ett skolbyte, spännande. Den nya skolan kommer ligga typ 1,5 kilometer närmare hemmet också. Det här med ”riktigt” jobb och/eller utbildning får jag skjuta på framtiden. Skönt ändå att ha tagit detta beslut. 
Mitt mål är att fortsätta spara så mycket jag kan i min aktieportfölj. Med tanke på den rejäla uppgång vi haft i år så börjar jag bli lite orolig för en kommande sättning. Jag är fortsatt fullinvesterad och har även kvar en rätt rejäl del av lånet på värdepapperen. Det kommer jag försöka beta av så mycket jag kan även framåt. Jag har en rejäl grund i investmentbolag i portföljen och det gör att jag kan sova ganska gott ändå om natten. Sen har jag ju en fin stek i Swedbank, där tror jag också att det kommer bli en bra resa det kommande året, får vara lite lugn bara och rida ut stormen. Jag tror inte Göran Persson kliver in som ordförande i Swedbank om han inte trodde på det, nog för att han är sosse, men jag tror ändå han har rätt bra koll och näsa för affärer. Att dessutom ta rejäla risker i hans ålder och med hans namn är jag ytterst tveksam till. 
Ja, så var det ju det här med bilderna ovan också. Igår så fick vi åka till ett stall med Alfons. Det är Amandas kompis som har en häst där och Alfons är ju så glad i djur i allmänhet och hästar i synnerhet. Han var inte det minsta rädd, trots att han fick vara nära hästen, sitta på den och även gå några steg. Kul! Själv har jag en ganska stor respekt för hästar. Jag tycker det är fina djur, men samtidigt är dom ganska läskiga. 
Idag så är jag rätt sliten i mer eller mindre hela kroppen. Till stor del på grund av de fina passen jag gjort på slutet. Skönt då med en vilodag, så att jag kan hämta hem träningen lite. Kroppen känns rätt okej ändå tycker jag. Ända lilla oron är att mina vader värker lite, kanske bara träningsvärk eller lite lätt överansträngning. Men jag försöker vara försiktig så gott jag kan, så att jag kommer kunna springa det jag vill framöver. Bland annat så går jag runt i stödstrumpor, sover ibland i stödstrumpor och har ständigt på mig mina Hoka recovery-tofflor när jag är inomhus. 
Nåväl, vi hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

2 COMMENTS

  1. Jag har typ en sådan. Gör för satans ont än för att använda den riktigt hårt. Har använt den lite lättare bara än. Kör även med en bandyboll 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe