Sponsra Adam Steens skidsatsning

Tjenare.

Jag startade en insamling på Paypal just, ni hittar den här. Tanken är att jag kan få lite ekonomisk hjälp av er läsare till att bättre kunna bedriva min skid- och idrottssatsning. Jag vänder mig inte enbart till privatpersoner, utan även företag. 
Jag inser ju dock att det inte bara är att få saker utan motkrav, så den som är intresserad kan ju få hjälp i form av skidskolor, träningsupplägg, vallahjälp och annat som har med skidor och träning att göra. Dessutom så finns det möjlighet att köpa reklamplatser samt inlägg på bloggen, samt på tävlings- och träningskläder. 
Är du intresserad av att sponsra mig, eller inleda ett samarbete så kontakta mig gärna via:
Telefon: 076 – 166 49 97
Det går givetvis också att sponsra mig via:
Swish: 076 – 166 49 97
Bankgiro: 401-2035
Plusgiro: 508893-5

Jag syns mycket på mina sociala kanaler såsom:
Instagram (@AddeSteek)
Twitter (@AddeSteek
Facebook (AdamSteensBlogg)
Dessutom så är jag ute på mycket tävlingar runt om i framförallt dalarna och är ett välkänt ansikte där (på både gott och ont kanske..). 
Träningen i år har flutit på väldigt bra och mitt mål med säsongen är att komma topp-3 i de långloppen jag ställer upp i här i närheten, samt topp-50 i Vasaloppet (bästa placering hittills i Vasaloppet är 48:a år 2015). 
Hjälp mig gärna att sprida detta inlägg!
Vi hörs!  
https://adamsteen.se/

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here