Sportbyte, skidskola och tävlingsförberedelse.

Godmorgon.
De värsta vredesutbrottet efter det stulna vätskebältet har (för tillfället) lagt sig.
Idag ska jag jobba halvdag i sportbytet, mellan cirka 09.30 till 11.45. Därefter ska jag och Jonatan (min bror) hålla i en skidskola i Stångtjärn kl 12.00-14.00, välkomna dit ni som har lust, vi har platser kvar!
Efter skidskolan så ska jag packa väska, förbereda material och skidor inför söndagens tävling; Bessemmerloppet, ser ut att bli ett sjukt starkt startfält där! Målet med loppet: Bara gå in, ha kul och göra mitt bäs… Det var ett skämt: Målet är att åka så fort jag kan i 52 kilometer, inte dra en meter och försöka spara så mycket kraft som möjligt! Form: delvis okänd, delvis hemlig!
Hörs om ett tag!  
https://adamsteen.se/
Previous articleGrattis Anna Haag!
Next articleSnöstorm och skidskola.

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here