Sportbyte, skidskola och tävlingsförberedelse.

Godmorgon.
De värsta vredesutbrottet efter det stulna vätskebältet har (för tillfället) lagt sig.
Idag ska jag jobba halvdag i sportbytet, mellan cirka 09.30 till 11.45. Därefter ska jag och Jonatan (min bror) hålla i en skidskola i Stångtjärn kl 12.00-14.00, välkomna dit ni som har lust, vi har platser kvar!
Efter skidskolan så ska jag packa väska, förbereda material och skidor inför söndagens tävling; Bessemmerloppet, ser ut att bli ett sjukt starkt startfält där! Målet med loppet: Bara gå in, ha kul och göra mitt bäs… Det var ett skämt: Målet är att åka så fort jag kan i 52 kilometer, inte dra en meter och försöka spara så mycket kraft som möjligt! Form: delvis okänd, delvis hemlig!
Hörs om ett tag!  
https://adamsteen.se/
Previous articleGrattis Anna Haag!
Next articleSnöstorm och skidskola.

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here