Stakat ett Vasalopp på 4,57

BloggerImage
Hej min idol Fredrik ”Bysse” Byström, såg att du stakade 82 kilometer häromdagen. Äh, jag dunkade 90 idag. Brukar inte byta om för kortare pass. 
Jäklar, det blev längre än jag trodde det där. Visserligen var planen att vara ute och staka i fem timmar på mina Elpex 3, vilket jag också var. Men jag trodde jag skulle bli tvungen att skarva när jag kom tillbaka. Nu behövdes inte det. 
Jag körde från Mats Knuts väg nästan borta vid Skräddarbacken som tidigare nämnt, därefter så tog jag mig till Kvarnsveden och sedan ut på cykelbanan längs riksväg 293. Åkte sedan vidare mot Falun där mötte jag upp Kalle Gräfnings, Maria Gräfnings, Kein Einaste och Börje Gräfnings på cykel. Vi fortsatte sedan vår färd runt Runn via Aspeboda, Ornäs, Torsång, Vika, Hosjö och Slussen i Falun. Från Slussen så vek vi av upp över Kvarnberget, förbi Falu gruva, Krondiket och sedan Lilltorpet. När vi återigen kom ut på riksväg 293 så skildes jag åt med mina träningskompisar och åkte tillbaka till Borlänge och Mats Knuts väg. Strax innan jag var hemma så passerade jag 90 kilometer på 4,57,50. 
Det blev ett riktigt fint pass måste jag säga. Strålande sol och en lagom temperatur. Något blåsigt bara. Kände mig rätt pigg under hela passet och nästan piggare mot slutet, förutom sista halvtimmen ungefär. Det enda jag intog under passet var två liter sportdryck. Behövde inte använda mig av mina livlinor som för dagen var en energikaka, en gel och 20 kronor. 
Bilder och siffror: 
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
https://adamsteen.se/

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

8 COMMENTS

  1. Tja Adam!
    Grymt bra blogg! Tror det var förra året du skrev om att du hade känningar av löparknä? Hur lyckades du bli av med det?

  2. Hej. Tackar 🙂 stämmer det! Ska jag vara helt ärlig så minns jag inte exakt. Men stretchning av framsida och utsida lår, gluteus och höftböjare. Samt vila från löpningen. Därefter blev det nog höst och vinter och då blev det naturligt mindre löpning och i år känner jag inget av det

  3. Helt sjukt att du kan genomföra ett sådant pass med bara sportdryck! Jag skulle ha dött energibristdöden om jag försökte något liknande 🙂 Har du så mycket fettreserver? haha 😀

  4. Haha. Mänga års träning och stora fettreserver som sagt. Sen så blir man ju såklart hungrig i perioder. Men försöker tränga bort det, men vissa dagar så känner jag ju såklart att jag är nära att tippa över gränsen (inte ofta alls), så då tar jag en kaka för att undvika väggen 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here