Stakat ett Vasalopp på 4,57

BloggerImage
Hej min idol Fredrik ”Bysse” Byström, såg att du stakade 82 kilometer häromdagen. Äh, jag dunkade 90 idag. Brukar inte byta om för kortare pass. 
Jäklar, det blev längre än jag trodde det där. Visserligen var planen att vara ute och staka i fem timmar på mina Elpex 3, vilket jag också var. Men jag trodde jag skulle bli tvungen att skarva när jag kom tillbaka. Nu behövdes inte det. 
Jag körde från Mats Knuts väg nästan borta vid Skräddarbacken som tidigare nämnt, därefter så tog jag mig till Kvarnsveden och sedan ut på cykelbanan längs riksväg 293. Åkte sedan vidare mot Falun där mötte jag upp Kalle Gräfnings, Maria Gräfnings, Kein Einaste och Börje Gräfnings på cykel. Vi fortsatte sedan vår färd runt Runn via Aspeboda, Ornäs, Torsång, Vika, Hosjö och Slussen i Falun. Från Slussen så vek vi av upp över Kvarnberget, förbi Falu gruva, Krondiket och sedan Lilltorpet. När vi återigen kom ut på riksväg 293 så skildes jag åt med mina träningskompisar och åkte tillbaka till Borlänge och Mats Knuts väg. Strax innan jag var hemma så passerade jag 90 kilometer på 4,57,50. 
Det blev ett riktigt fint pass måste jag säga. Strålande sol och en lagom temperatur. Något blåsigt bara. Kände mig rätt pigg under hela passet och nästan piggare mot slutet, förutom sista halvtimmen ungefär. Det enda jag intog under passet var två liter sportdryck. Behövde inte använda mig av mina livlinor som för dagen var en energikaka, en gel och 20 kronor. 
Bilder och siffror: 
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here