Nationaldag, träning, tankar och planer

BloggerImage
Jag var inte stöddig igår efter mitt träningspass. Det blev en liten lätt avkoppling i solen där någon timme. 
Hej kära vänner!
Idag är det Sveriges nationaldag. Stort grattis mitt älskade fädernesland!
Förra veckan blev en bra träningsvecka. Den hittills tuffaste för detta träningsåret. 16,55 timmar klockade jag in den på. Fördelat på:
en löptävling
tre stycken tretimmarspass (cykel,stak,löp)
ett styrke- och SkiErg-pass
ett femtimmarspass stakning
Jag är en av dom få som skriver ner tid för styrketräningen i träningsdagboken. Blir för omotiverande för mig annars. Dessutom har jag alltid gjort det, så det blir enklare att jämföra med föregående år. Brukar plita ner en halvtimmes träning om jag är på gymet 60 – 90 minuter ungefär. 
Jag följer träningsplanen bra än vilket känns skönt. Förra veckan var jag rätt sliten, i alla fall till en början och in mot mitten av den. Löptävlingen och mitt tretimmars stakpass där jag skulle köra fart gick inte bra. Men jag ryckte upp mig mot slutet av veckan och det började kännas bättre igen. Denna veckan blir det lite lättare träning igen, 10 – 11 timmar ungefär. 
Idag fick jag åter en skön sovmorgon. Vaknade klockan åtta, gick upp för att pissa och kunde sedan lägga mig igen och småslumra ända till klockan tio. Inte helt fel. Dessutom har jag vilodag idag igen. Gör jag något annat ens? Nej då, det är viktigt att lyssna på kroppen tycker jag. Får inte bara köra på med huvudet under armen. Jag kan inte riktigt träna 20 timmar per vecka som många av mina konkurrenter, dels har jag inte riktigt samma träningsbakgrund, jag måste också tänka på att mitt jobb tar lite energi och dessutom har jah inte lust att lägga all ledig tid på träning. Men jag gnetar på och försöker spänna bågen rätt så bra ändå. Det kommer bli en successiv ökning av träningen nu i sommar. Tror det blir bra! Är fortsatt sugen och motiverad. Det tror jag är viktigare än många träningstimmar. Åtminstone i mitt fall. 
Nu ska jag hem till Falun, tvätta bilen, städa i lägenheten (som jag numera mest använder som omklädningsrum), äta lunch och sedan åker jag tillbaka till Borlänge igen! 
BloggerImage
BloggerImage
Det var inte en bild som jag blev smygfotad på igår under min lilla rast direkt. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here