Nationaldag, träning, tankar och planer

BloggerImage
Jag var inte stöddig igår efter mitt träningspass. Det blev en liten lätt avkoppling i solen där någon timme. 
Hej kära vänner!
Idag är det Sveriges nationaldag. Stort grattis mitt älskade fädernesland!
Förra veckan blev en bra träningsvecka. Den hittills tuffaste för detta träningsåret. 16,55 timmar klockade jag in den på. Fördelat på:
en löptävling
tre stycken tretimmarspass (cykel,stak,löp)
ett styrke- och SkiErg-pass
ett femtimmarspass stakning
Jag är en av dom få som skriver ner tid för styrketräningen i träningsdagboken. Blir för omotiverande för mig annars. Dessutom har jag alltid gjort det, så det blir enklare att jämföra med föregående år. Brukar plita ner en halvtimmes träning om jag är på gymet 60 – 90 minuter ungefär. 
Jag följer träningsplanen bra än vilket känns skönt. Förra veckan var jag rätt sliten, i alla fall till en början och in mot mitten av den. Löptävlingen och mitt tretimmars stakpass där jag skulle köra fart gick inte bra. Men jag ryckte upp mig mot slutet av veckan och det började kännas bättre igen. Denna veckan blir det lite lättare träning igen, 10 – 11 timmar ungefär. 
Idag fick jag åter en skön sovmorgon. Vaknade klockan åtta, gick upp för att pissa och kunde sedan lägga mig igen och småslumra ända till klockan tio. Inte helt fel. Dessutom har jag vilodag idag igen. Gör jag något annat ens? Nej då, det är viktigt att lyssna på kroppen tycker jag. Får inte bara köra på med huvudet under armen. Jag kan inte riktigt träna 20 timmar per vecka som många av mina konkurrenter, dels har jag inte riktigt samma träningsbakgrund, jag måste också tänka på att mitt jobb tar lite energi och dessutom har jah inte lust att lägga all ledig tid på träning. Men jag gnetar på och försöker spänna bågen rätt så bra ändå. Det kommer bli en successiv ökning av träningen nu i sommar. Tror det blir bra! Är fortsatt sugen och motiverad. Det tror jag är viktigare än många träningstimmar. Åtminstone i mitt fall. 
Nu ska jag hem till Falun, tvätta bilen, städa i lägenheten (som jag numera mest använder som omklädningsrum), äta lunch och sedan åker jag tillbaka till Borlänge igen! 
BloggerImage
BloggerImage
Det var inte en bild som jag blev smygfotad på igår under min lilla rast direkt. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here