Stakning två timmar.

Godkväll.
Idag har jag tränat precis efter planen. En plan som innebar två timmar stakning. Jag körde runt varpan, upp mot stångtjärn och hem, tre mil blev vändan. Medelpuls på 138 och maxpuls på 166, nådde den pulsen upp emot de fruktade backarna till stångtjärn. Kändes skapligt i kroppen, imorgon blir det lugn distans!
Trevlig helg så länge önskar en Adam Steen i finvädret!
https://adamsteen.se/

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here