Stavgångsintervaller i Romme

Jimmie, Lars och jag.
Dagens första pass blev en jobbig historia, fyra stycken stavgångsintervaller i Romme. Intervallerna tar cirka 12-13 minuter vardera. Vi kör inte raka vägen upp, utan vi går på skrå uppför, samt springer två loopar nedåt under tidens gång. Under intervallerna så kör vi stavgång där det är brant, älghufs där det är ”vanlig” uppför, samt löpning på platten, samt utför. Blir slitsamt vill jag lova.
Till en början kändes det rätt segt, speciellt i benen som var slitna sedan gårdagens löpning. Men jag lyckades ändå hålla ihop passet bra och lyckades få upp hög puls. 195 var dagens högstanotering under de drygt 50 minuterna intervalltid. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

En 60:a skate

Tjenare! Rysskylan fortsätter med full kraft här, likaså snöandet. Men timmarna måste ju in ändock. Idag fick jag till min stora glädje inviga Igeltjärnsvägen för första...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here