Strömavbrott, swingtrade och hemmabio-setup

Hej och hallå!

Igår så ägnade jag åter en lång tid till att läsa på diverse nätforum. Denna gång med målsättningen att få en ännu bättre tittarupplevelse på mitt hemmabio-system. Jag måste säga att Reddit är en riktigt bra källa till mycket kunskap! Efter att ha läst in mig på en massa information så satte jag igång. Först tunade jag om alla mina Sonos-högtalare i hela lägenheten med trueplay. I vardagsrummet så gick jag tidigare runt i hela rummet när jag gjorde det, nu höll jag mig bara inom soffområdet, det för att uppnå bästa ljud vid TV-tittande. Därefter så gick jag igenom inställningarna för ljud på min Samsung Q80T och min Apple TV 4K. Istället för att välja förinställda format så lät jag TV:n släppa igenom ljudet direkt till surroundsystemet och jag ändrade Apple TV:ns utljud till auto (bästa möjliga format). Tidigare hade jag tydligen valt någon variant med 5.1 och 16 bitar. Allt detta gjorde att hela kitet lät otroligt mycket bättre, nästan som natt och dag! Då var det inte dåligt innan heller vill jag lova. Skoj! Nästa steg i processen är ju en Sonos Arc istället för Beam. Men jag hoppas jag inte kommer dit, av ekonomiska skäl…
Tidigare på kvällen så försvann strömmen helt plötsligt  och var borta i minst en halvtimme. Jävla Borlänge energi alltså. Det enda som kan är att ta hutlöst betalt. Så under tiden följde jag som vanligt börsen och twitter. Hade läst om en haussad IPO som skulle bli direktnoterad. Så jag skickade på med en snabb swintrade och lyckades ändå få in en liten slant:

Coinbase
Så ska dom tas! 
Idag så ska jag försöka kolla på lite mer inställningar till systemet hemma och även kolla på fler avsnitt av jägarna på CMORE. Bedrövligt av Denna tjänst att dom endast erbjuder 2.0-ljud och en betydligt sämre kvalitet på video än exempelvis Netflix. 
Nåväl, jag lever livet som vilokung. Nu har min pulsklocka precis börjat anse mig som fullt återhämtad. Den skulle bara veta att jag har fortsatt elva dagars vila kvar.. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Halvlångt klassiskt och styrka efter

Tjena! Sommartid idag. Usch, måtte vi snart slippa detta tjafs med att ställa om klockan. För mig spelar det ingen roll om vi har normal-...

Skateintervaller och magsjuka

Hej kära kamrater! Ingen uppdatering från mig igår och jag ska berätta varför. Det började sent på tisdag kväll med att Alfons spydde vid tre...

Stakintervaller i hällregn!

Tjena! Det var lite kämpigt att bege mig iväg idag vill jag lova. Usch. Men trots 5-6 plusgrader och konstant regn så gick det inte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe