Svar på covid-19-test och ett distanspass

Lycka är att vara tillbaka där man hör hemma, inte bara på Lugnet, utan även med ett par Oakley på näsan. 

Hallå! 
Åter i skidspåren. Efter en dålig natt rent sömnmässigt så fanns det bara energi för ett tvåtimmars lugnt stakpass idag. Jag hade egentligen förhoppningar om något tuffare när jag missade gårdagens race. Men jag får ju faktiskt vara tacksam över att vara frisk så snabbt som jag ändå blev. Med dålig sömn som jag från och till drabbas av så blir jag rejält seg dagen efter, typ hälften av gångerna. Det var dock inte samma sorts dåliga sömn som häromnatten när vaknade av och an i feberfrossa. Inatt var det mer att jag aldrig kunde somna. Jag har sett ett mönster i detta, den första natten som Alfons kommer tillbaka till mig så brukar jag ha svårt att somna, jag ligger och omedvetet väntar på att han ska tassa in till mig. 
Med den dåliga sömnen och med den korta sjukdomen så hade jag ju rådgivit alla till att vila både lördag och söndag. Tänk att man ska vara så hård och korkad emot sig själv jämt.. 
Jag fick svar på covid-testet också:

Ingen Corona där inte. Skönt. 
Träningspasset jag körde var på Lugnet, ett varv runt elit 15, ett varv vardera runt röd och blå 3,75 km VC-bana och ett varv runt femman. Idag var det faktiskt inte toppspår på Lugnet, isigt utför och ganska grunda spår, det kunde man inte tro! Kanske dom har värvat spårförstörare från grannkommunen?! Fick ihop två timmar, 900 höjdmeter och 30,7 kilometer. Kändes inte superbra, ville vända redan efter 10-15 minuter. Jag försökte dock intala mig om att beta mig igenom passet, att det skulle bli bättre och faktiskt så kändes de sista 20-25 minuterna något bättre. 
Alla mina träningspass har blivit betydligt längre nu när jag håller på filmar dom också. Brukar göra klart det tidigt i passet, så att jag sen kan fokusera på det viktiga: att faktiskt träna. Så nu vill jag gärna ha lite positiv feedback, prenumerationer, visningar och så vidare. Annars blir det nog inte så många fler vloggar, just nu kostar det mer än vad det smakar. Ni hittar min YouTube-kanal här!
https://adamsteen.se/
Previous articleViktigt med bra luft
Next articleEn bra måndag

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here