Tagit de första stapplande stegen in i ekorrhjulet igen

Igår ville Alfons hänga på balkongen en stund. Hoppas han bara inte får samma dumma idéer kring träning och tävling som mig. Han har inte fått se mig ”in action” ute på balkongen i alla fall, som tur är för honom, där skulle vi annars kunna snacka om men för livet…
Hej på er. 
Nu har jag tagit ett par steg och ställt mig i ekorrhjulet igen. Det känns ändå okej att komma in i rutiner igen. Det är ju främst det här med dygnsrytmen som blir bättre av mer fasta rutiner. Jag har ju som bekant en liten dragning till att vara uppe sena kvällar och sen sova till sena morgnar. Allt blir förskjutet och jag går runt och är ständigt småstressad. 
Dagens arbete håller på till klockan 16. Under dagen så drar jag hem på lunchen för att äta och rasta Boris. Efter jobbet så är planen sen att åka skidor lugnt i Bergebo, hoppas att det är okej spår där!
Har suttit en del och filat på kommande vlogg som släpps på söndag. Tycker att det är väldigt skoj och jag lär mig mer saker hela tiden. Är även rätt nöjd med resultatet, speciellt med tanke på de ringa material jag använder. Jag filmar i 4K, 30 fps med min iPhone 12 Pro och har ett litet stativ till den. Mer än så är det inte just nu. Hade varit grymt med en actionkamera och en drönare också. Även en systemkamera också, men just en sådan är jag minst sugen på, då tar jag hellre typ en GoPro och en drönare först. 
Önskar er en fin dag, vi hörs senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here