Tankar från dagen +ANNAT

Sådär, hemma i Falun igen efter ännu en bra tävlingshelg. Har ju blivit bättre i år än på många år, både högsta- och lägstanivån är höjd vilket jag är mer än nöjd över. Kul att många kommer fram och berömmer mig för bra åkning hittills i vinter, en del undrar vad framgången beror på, jag kan väl först och främst referera till detta inlägg, mycket sitter i det mentala, men jag har också tränat bra sen i juli och jag har tappat något kilo. Hur som helst så är jag väldigt glad att folk uppmärksammar och pratar. Älskar denna skidcirkus!
En rolig sak idag var då ett gäng från H21-klassen åkte lugnt runt banan efteråt. Helt plötsligt så blir Suther överkörd och fälld bakifrån. Det är nämligen Gunde Svan i egen hög person som dammar på runt banan i en galen fart. Efter att ha bett om ursäkt och åkt vidare så ropar jag åt honom: ”Du får vila sen” ”Jag ser han inte”, refererat till en gammal VM-stafett då han åkte bakom Torgny Mogren och ropade exakt så.
Vill ni se resultat från dagens Mora Pinglan så klickar ni här.
Jag fick ytterligare en bild och så en film från dagen:
Erik Wickström filmade min väldigt stappliga målgång.

Simon Anderssons mamma lyckades fånga mig i ett ögonblick där jag var allt annat än pigg. Det krävs inte ett tränat öga för att se att här gör det ont! Cirka 250 meter innan målgång med Stefan Sunnerberg jagandes några sekunder bakom.
Jag vill passa på att tacka Lars Suther med familj för att jag fick bo där. Grymt bra service och ett härligt gäng!
Dagens bra:

– Vågade spänna bågen och satsa framåt, (idag höll det inte, men nästa gång!)
– Märker att jag kan åka riktigt fort nu även på skate
– All härlig support längs banan, ett grymt stöd
– Kanonskidor idag
– En allmänt positiv dag och helg på alla sätt och vis!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here