Tankspridd på Arlanda

Nu sitter man här på Arlanda och väntar på vårt flyg till okänd ort. Ska bli skönt att få dunka timmar i sol och värme. En vecka blir vi borta. 
Börjar bli lite orolig, har varit dåligt med jobb på slutet och mycket utgifter. Jag måste hitta på något sätt att få in deg. Men samtidigt, tecknar jag upp mig på något längre jobbuppdrag så blir det svårare att träna bra, samt att åka till Norge och träffa Jessica. Skulle jag hitta ett jobb i Norge så skulle det bli ett jävla meck att ta sig hem för att tävla. Så jag sitter i en knivig sits nu. Och jag vill ju träna, åka skidor, inte ha ett distansförhållande och jag vill ha in pengar. Just nu känns det som en svår ekvation att få ihop. Vad tycker ni?!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

6 COMMENTS

  1. Du får väl tävla i Norge annars, där hittar du ändå bättre eller bästa motståndet (lite cynisk)

  2. Bo hemma hos mamma och pappa och spara pengar och vara en del i Norge och verkligen satsa. Jag har själv ett mindre företag och skulle kunna tänka mig sponsra en del skidåkare men du behöver höja din nivå lite för att vara aktuell. Kämpa på.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here